استشارات الحب و الزواج

هو ينفع ارتبط بواحده الاستايل بتاعها مش نفس...

هو ينفع ارتبط بواحده الاستايل بتاعها مش نفس الاستايل بتاعي وانا علميا اعلي منها بكتير جدا بس حاسس بانجذاب ليها واني بحبها وهي في قبول عندها ولا مينفعش

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

من الممكن الزواج لا يجب أن يكون به تطابق كامل الزواج شخصين يكملان بعضهم فتشابه الصفات ليس هو أساس الزواج

الرد من العميل

يعني عادي

الرد من العميل

انا حاسس اني عايزها ومش عايزها مش عارف احدد موقفي ولو محددتش قريب ممكن تضيع مني وبعدين خايف اندم يعني فمش عارف اعمل ايه

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

يجب أن تأخذ موقف إما تريد أو لا تريد استخر الله تعالى والله سيهديك