تفسير الأحلام

والدتى حلمت أن أخت جوزها وهي فى نفس الوقت بنت عمها...

والدتى حلمت أن أخت جوزها وهي فى نفس الوقت بنت عمها وهى متوفيه فى الاساس من ٨سنين جائتها في المنام فقالت لها والدتى تعالى انتى ريحه فين اقعدي معانا ردت عليها لا انا ريحه اجبلكوا عشاء عشان لما تيجوا انا مستنياكوا ومشت وماما صحت ده كان بعد الفجر المفروض ان ماما محلمتش بيها من يوم مماتت

الرد من العميل

ارجو تفسير الحلم

إجابة الخبير: عبدالعزيز محروق

عبدالعزيز محروق

مفسر أحلام

ان رؤيا الميت في الحلم هي رؤيا تدل على حاله وعاقبته بعد وفاته عند الله تعالى ، فان كان سعيداً مستبشراً بوجه بشوش وحال طيب فهذا يدل على حسن حاله وعاقبته عند الله تعالى وعلى موته على التوحيد وعلى الرفعة له بالمقام ، اما ان كان عكس ذلك من ثياب ممزقة ووجه حزين مسود فهذا يشير الى سوء عاقبته وحاله بعد وفاته عند الله تعالى وحاجته لمزيد من الصدقات والدعاء لرفع البلاء عنه ، قولها بانتظارها لكم وتحضير العشاء لكم فهي اشارة الى الخير في عاقبتها وحسنها باذن الله تعال وشوفها الى اهلها واقاربها