دكتور الشريعة

دلوقتي انا متزوجه من ست سنوات ومعي ولد وبنت وزوجي...

دلوقتي انا متزوجه من ست سنوات ومعي ولد وبنت وزوجي طلع عنده مرض نفسي ممكن يضر بيه حياتي وحياه ولاده وهو انفصام وجداني ثنائي القطب ومقالوش انه تعبان غير لما حصلت له انتكاسه ده غير انه كش بيشتغل ولا بيسعي ومدخل نفسه مع ناس ف شيكات وووصلات وانا تعبت من العيشه مفيش امان لا مادي ولا نفسي ولا اي شى هل لو انا طلبت الطلاق انا كده ابقي ظالمه
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لا

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

الحمد لله، والصلاة والسلام على رسول الله، وعلى آله وصحبه ومن والاه، وبعد: اعلمي رحمك الله اذا ثبت ان مرض زوجك يسبب لك الضرر او لأولادك، وهو ممتنع عن العلاج، فيمكن رفع امرك للقاضي الشرعي ليجبره على العلاج ويحدد مدة له، فإن انتهت المدة ولَم يستجيب للعلاج فيمكن للقاضي تطليقك، ولا اثم عليك بعدها. والله تعالى أعلم وأحكم.