دكتور الشريعة

انا عندي مشكلة مس اوجن مش عارفة اسميها ايه بس كنت...

انا عندي مشكلة مس اوجن مش عارفة اسميها ايه بس كنت برفض عرسان كتير جدا وصل عمري 30وعلي طول برفض وبحلم احلام تتحقق وبحلم بكاوبيس كتير وصعوبة في العبادات وحاجات كتير اهلي قالوا يجيبوا شيخ يقرا عليا الرقية بعد ما طلب مني اقراء البقرة يوميا وزادت الكوابيس وشعري بقي بيقع المهم جه وقراء عليا الرقية في حضور اخي ومن ساعتها واتغير شكل الدنيا جسمي بقي يتحرك غصب عني قعدت فترة مش قليلة يحصلي حاجات غريبة زي اني اتكلم بصوت غير صوتي وكلام غير كلامي اتحرك اثناء الصلاة زمان لما كنت بتقطع في الصلاة كانت امنيت حياتي انتظم بس كان صعب عليا كنت بحس ان الارض والكراسي متكلبشة بيها بس لما عرفت الموضوع ده بقيت عارفة اني بحارب عدو الله وانتظمت في الصلاة بعد الاستعانة بالله لكني مازلت زي ما انا كل لما اصلي جسمي يتحرك غصب عني حركات فجاءية انا في عريس كنت رافضاه كان بيتحايل عشان يرتبظ بيا اتقدملي واهلي قالوا يمكن لو انخطبت اخف وفعلا اتخطبت ساعات احس اني بكره وحاجات كتير المهم اني مخفتش انا رحت لمشايخ كتير كلهم قالوا اني معمولي عمل عشان مش اتجوز المهم ميعاد زواجي بيقرب وانا مبخفش استحملت في جلسات العلاج حاجات صعبة كتيييرة اوي انا مش بغيب عن الوعي في الجلسات بسمع وبشوف بس كاني في قاعدة بتفرج من بعيد كاني بفقد الوعي انا نفسي اخف هل لمرضي شفاء هل اتزوج ولا انهي الزواج ساعت بحس خطيبي وحش اهلي بيقولوا ان شكلة مش قبيح صوت بالنسبة ليا مزعج احيانا انا بجد نفس ربنا يشفيني من ده بس مش عارفة اعمل ايه وفي شيخ بابا كلمه وخلاه يكلمني فون سالني اسالة غريبة زي اسم ماما وطولي ووزني ولون بشرتي وتاريخ ميلادي لما بحثت عن اسالته وجدت ان اللي بيسال كدة بيكول دجال او بيستعين بالجن وان لو رحتله ممكن اكفر وكدة ممكن تقولولي اعمل ايه
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لاء

إجابة الخبير: دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور الشريعة

الحمد لله، والصلاة والسلام على رسول الله، أما بعد فاعلمي سددك الله أن هذا الذي أصابك مس من الجن، وه بلاء عليك الصبر عليه، فقد سحر نبينا محمد صلى الله عليه وسلم وصبر وفرج الله عنه، فاصبري وكوني مع القرآن ، وإياك والدجالين .
سينتهي كل شيء بإذن الله أبشري، ولكن اصبري على حرب هذا العدو كما قلت ، الرقية والأذكار وسيشفيك الله ، ولكن اخبري خطيبك بهذا حتى لايتفاجأ بهذا ، وماسيقدره الله لك، سيكون خيرا لك ، ولقد كانت أحدى الصحابيات يصرعها الجني فاشتطت ألى رسول الله فخيرها بين ان يدعو لها فيشفيها الله أو أن تصبر وتدخل الجنة، فاختارت الصبر، ولكنها طلبت من الله أن لاتتكشف فدعا لها أن لاتتكشف.
أما مايحصل معك في الصلاة فلا إثم عليك فيه لأنه خارج عن إرادتك، شفاك الله.