استشارات الحب و الزواج

دالوقيتي انا بحب واحد بقالي تلات سنين وجه تقدملي...

دالوقيتي انا بحب واحد بقالي تلات سنين وجه تقدملي كتير واهلي بيرفضو عشان هو من محافظه تاني وهو عايزني انا اكلم بابا وقولو يوافق بس انا مكسوف وهو قالي قدمك اسبوع لو ابوكي مش وافق كل واحد يروح لي حلو بس انا حساس ان هو بيقولي كده عشان انا اتكلم وانا مش عارفه ابد معايا بابا الكلام ازاي قولي طريقه اقدر اقنع بابا به او اقنع عمي او ان تشجع وكلم اي حد فيهم وماما بتفضل تقولي انت قله الاداب عشان بتكلم وبقول انا عاوز وبيقولو عاوز اكلم ابوي

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

عليه هو أن يحاول ولكن بمساعدة منك اذا كنتي تخجلين من الكلام المباشر معه فأجعلي والدتك تتكلم معة عله يستمع منها