استشارات الحب و الزواج

مساء الخير .. انا المقارنة هتموتني، خطيبي شخص...

مساء الخير .. انا المقارنة هتموتني، خطيبي شخص محترم وكويس وفيه صفات حلوة الحمد لله الفكرة اني بقارنه دايما بغيره من ازواج صحباتي وخطبانهم .. لما يكلموني ويقولوا ان خطبانهم عملوا حاجة معينة معاهم بفضل اقارن هو عمل كدا معايا ولا لا .. وهو ليه معملش معايا زيهم .. وابدأ اختبره في مواقف زي صحباتي عشان اعرف هيعمل زي خطبانهم ولا لا .. و احيانا بتقوم بينا خناقات بسبب مقارنتي ليه بغيره دايما ببص على ان كل الرجال افضل منه واني لو فسخت ممكن الاقي افضل ! ونقطة تانية اني بحسه مش بيغير عليا يعني لما بحكيله مواقف بغرض اثارة غيرته بحسه مش بيغير ومش بيكون ليه رد فعل زي اللي بسمعه من بعض البنات ..

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

بعمرك لن تعيشي حياة سعيدة بما أنك تفكرين بهذه الطريقة هل تعرفين إذا كانوا صديقاتك صادقين وهل تعرفين ماذا أخذ الله منهم وهل هم سعادة فعلا الناس دائما تحاول أن تظهر أحسن ما لديها ولى تظهر الجوانب السيئة تعلمي بأن لا تنظري لما بيد غيرك وأرضي بما قسمه الله لك فالقناعة كنز لا يفنى بما أنه رجل جيد لا تخسريه لأجل أمور قد تكون غير موجودة أصلا وهي مجرد كذبة تعلمي الرضا وحمد الله على كل حال