استشارات الحب و الزواج

انا بنت عندي ٢٢ سنة انا مشكلتي شكلي صغير جدا انا...

انا بنت عندي ٢٢ سنة انا مشكلتي شكلي صغير جدا انا جميله وملامحي طفوليه فده مخلي شكلي صغير اوي يعني كل الي يشوفني يديني ١٦ سنة فعشان كده كل الي بيكون عايزني بيكون معجب بيا وعايز يكلمني ويرتبط بيا الاول لكن مفيش حد عاوز يخطب عشان شايفني صغيره ومش بيجيلي حد عاوز يخطبني هما بس معجبين بيا لكن مفيش حد بيجيلي البيت ايه الحل

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

بما أنهم يعجبون بك فهذا يدل على معرفتهم بسنك ولكن حاولي أن تراجعي تعاملك وتزيدي من ثقتك بنفسك أكثر وتحبي نفسك كما هي