محامي

i just want to ask how can i check of fine on...

i just want to ask how can i check of fine on emerates id
مساعدة المحامي: هل تم تقديم أي شيء أو الإبلاغ عنه؟
none
مساعدة المحامي: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع المحامي عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
i just want to check if i have fine on my emerates id

إجابة الخبير: المحامي عبدالحميد كيشار

المحامي عبدالحميد كيشار

محامي

It should be noted that after reviewing your inquiry and legal scrutiny we would like to provide you with the following
Your question is not related to our field of work as consultants in the legal department. In this section we are specialized in providing legal advice to our clients. In addition, the website has no dealings with any governmental or non-governmental entity.
But regarding to that, it is necessary to review the  federal body of identity and nationality