دكتور الشريعة

انا بنت وعندي ١٨ سنه بحب واحد عندو ٢٨ سنه وبنكلام...

انا بنت وعندي ١٨ سنه بحب واحد عندو ٢٨ سنه وبنكلام بعض واتس وفون من سنتين وهو بيحبني اوي وانا بحبو وجه تقدملي تلات مرات وبابا برضوه مش موافق عشان هو في محافظه تاني واخو متجوز خالتي وبابا مش بيحب جوز خالتي وانا متعلق بشخص ده اوي وهومرضيش يتجوز ومستني بابا يوافق بس هو برضوه مش موافق معنا هو كوبس وبصلي وانا برضوه والله بصلي وبحب ربنا اوي ونفسي ،سوال اعمل اي معايا بابا ،وانا زعلانه من نفسي اوي ان كلامت شخص ده وضمير وجعني وبفضل اعيط عشان انا عارفه انو حرام وبيكلمو بس هو بيجاي تقدم وبابا لي مش راضي

الرد من العميل

وانا واخد عهد علي نفسي ان اقسم بالله العظيم عمري ما هكلم اي حد تاني

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

الحمد لله، والصلاة والسلام على رسول الله، وعلى آله وصحبه ومن والاه، وبعد: اعلمي رحمك الله انه لا يجوز للمرأة ان تكون لها علاقة مع رجل اجنبي عنها من غير عقد شرعي، فإن هذه العلاقة آثمة، وهي نوع من انواع الزنا والعياذ بالله، فالواجب عليك التوبة وقطع العلاقة على الفور، وعليك بكثرة الدعاء، والاستعانة بأهل الإصلاح لاقناع ابيك. والله تعالى أعلم وأحكم.