دكتور الشريعة

انا زوجي طلقني شفهي اول يوم رمضان بسبب خناقة كبيرة...

انا زوجي طلقني شفهي اول يوم رمضان بسبب خناقة كبيرة ان هو اتجوز عليا و عنده بنت و الخناقة كانت بسبب البنت دي هو قبلها بستة اشهر ساب بيتي و قعد قدام اهلي قالهم ان هي معملتش حاجة و متغيرة للاحسن بس الحياة بتتعاش مرة وحدة وانا عايز اعيش حر .. ربنا اداني الصبر و كل مايحدد معاد طلاق ميجيش فضلت صابرة كل ده و اول يوم رمضان حصل اللي انا حكيته ازاي بقي اتقال بالتفصيل انا وقف قدّامه و قولتله انت بقالك ٦ شهور عايز تطلقني و قلت انك مَش بتحبني انا عايزة افم انا علي ذمتك ليه و انتا مَش بتعاملني ك زوج ولا بتعاشرني صح قاللي اه قولتله امل ليه علي ذمتك قاللي انتي طالق

إجابة الخبير: دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور الشريعة

الحمد لله، والصلاة والسلام على رسول الله، أما بعد فاعلمي سددك الله أن الطلاق الثالث قد وقع ، وهذا الطلاق تنتهي فيه العلاقة الزوجية، فلاتحلين له حتى تتزوجين من غيره فيطلقك أو يموت عنك ، لابد من مغادرتك البيت ومراجعة المحكمة الشرعية، والله تعالى اعلم.