استشارات الحب و الزواج

انا بحب واحد وهو كويس وبيحبني اوي بس اهلي مش...

انا بحب واحد وهو كويس وبيحبني اوي بس اهلي مش موافقين علي عشان في محافظه تاني وانا بنت وحيده وهو جه تقدملي كتير اوي بس برضوه بابا مش موافق وانا بحب شخص ده اوي دالوقيتي مبقتش عارفه اسمع كلام اهلي بيقولي هتبقي تعبانه في بلد غريب وكل ده انا بحبو بقالي سنتين وهو مرضيش يتجوز ومستنيني لحد ما بابا يوافق انامش هعارف احب غيرو وهو حلو وانا مش اوي خايف بعد ما نجوز يضايقني بالكلام بس هو مش قالي حاجه قبل كده

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

هذه ليست مشكلة تمنع الزواج وعليك أن تقنعي أهلك واذا أصروا على الرفض دخلي شخص حكيم يقوم بإقناع والدك مثل خال أو عم لك يقوم بإقناع اهلك فنهاك إناث تتغرب مع زوجها الى بلد اخر او قارة أخرى وليس فقط محافظة مختلفة

الرد من العميل

طب وهو شكلو احلي مني وانا خايفه بعد ما نجوز يبص لحد تاني وكده وانا اصلا مش عندي ثقه بنفسي خالص عشان لوني خمريه وقصيره وهو طول وابيض شويه بس هو بيقول انو بيحبني واهلو برضوه حلوين هو انا ممكن اعيش وسطهم عادي ولا اي

الرد من العميل

وانا بحبو اوووووي انا عندي ١٨ سنه وهو ٢٩ بس احنا الاتنين بنحب بعض فرق سنه كويس انا في ثانوي وهو مش متعلم

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

الشكل ليس مقياس يجب أن تعززي ثقتك ينفسك وتهتمي بها هذا الموضوع لا يعتبر عائق للزواج بما انه يحبك ومتافهمين اساس العلاقة الزوجية الناجحة هو الاحترام والتفاهم وليس الشكل

الرد من العميل

طب انا في جامعه كليه تجاره ولاانا بحبو سوي بس انا بحبو واهلي بيقولو استني يمكن يجاي لك حد من جامعه يكون احسن من ده بس انا بحب ده،وهو بيكلم ماما في تليفون كان بيزعقلها وماما زعلات منو اوي مش عاوزه تكلمو تاني وانا مش عارفه اعمل اي

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

معها حق أن تزعل وترفض اذا تصرف بهذا الشكل مع والدتك فإحترام أهلك من احترامك وهو في مرحلة عليه أن يظهر أفضل ما لديه فإذا كان هذا تصرفه خلال هذه المرحلة فكيف سيكون شكل المعاملة بالمستقبل فكري بعقلك فالحب والمشاعر المتدفقة سوف تهدأ بعد الزواج ولن يبقى سوى المعاملة والاحترام