استشارات الحب و الزواج

انا بنت عندي ٢٢ سنة انا بفكر كتير في الزواج ودماغي...

انا بنت عندي ٢٢ سنة انا بفكر كتير في الزواج ودماغي شغالة طول الوقت واقول هو ده انا المفروض اتجوز دلوقتي وان انا كبرت كده وبنفس الوقت انا عايزه اعيش حياتي لان انا ملحقتش اعيش حياتي انا حياتي كلها كانت مقفوله خصوصا اني كنت مرتبطه بشخص وكنت حاطه املي ان خلاص هو ده الشخص الي هتجوزه وانفصلنا من كام شهر فمش عارفه المفرض افكر في ايه وهل هو ده السن المناسب للجواز انا مش عايزه اتاخر وبنفس الوقت عايزه اعيش حياتي فانتو قولولي ايه السن المناسب عشان انا حاسة اني عندي عقده

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

 أن هذا في علم الغيب  ،وان كل شخص ياخذ نصيبه وربما لم ياتي الوقت المتاسب ويشاء القدر لتلقي بشريك الحياة ،وقد يخبيء لك القدر الافضل ،فلا تشغل نفسك وترهق تفكيرك بالأمر وانما مارس حياتك بشكل عادي وقد تلتقي بالشريك الذي يغمرك بالحب والدفء

الرد من العميل

ده مش جواب مناسب برضو انا بتكلم ايه السن المناسب الي المفروض البنت تتجوز فيه ومتكونش صغيره ولا كبيره عشان انا موضوع السن ده فارق معايا اوي

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

السن المناسب للزواج هو السن الذي تكون فيه الفتاة قادرة على تحمل المسؤولية وواعية لمفهوم الزواج وتعلم جيدا ما هو الزواج وما يترتب عليه من مهام ومن الافضل أن تكون قد أنهت دراستها لكي تكون على قدر من تحمل المسؤولية