الخبير المالي

حضرتك انا كان عندى كارت اءتمان كويتى كان مسحوب منه...

حضرتك انا كان عندى كارت اءتمان كويتى كان مسحوب منه مبلغ من فترة وغير مسدد وانا فى مصر مش عارف احول فلوس ليه هو ممكن يحجز على حسابى فى البنك المصرى؟

إجابة الخبير: أحمد حوامده

أحمد حوامده

خبير مالي

ان بطاقة الائتمان تكون مرتبطة بحساب بنكي واحد، بحيث ان اي عملية عليها يتم الحجز على الحساب البنكي المرتبطة به فقط.
وعليه فإن حسابك البنكي الموجود في الكويت والصادر منه بطاقة الائتمان هو فقط الحساب الذي يترتب عليه مشاكل قانونية من ناحية الغاء الحساب او تجميده او المطالبة القانونية.
اما حساباتك في اي بنوك اخرى سواء في الكويت او في مصر لا تتأثر ولا يتم الحجز عليها تحت اي ظرف من الظروف

الرد من العميل

اشكرك يا فندم

إجابة الخبير: أحمد حوامده

أحمد حوامده

خبير مالي

نحن في خدمتكم دائما
ونتمنى لكم التوفيق