دكتور الشريعة

اختي مريض بكورنا وانا عندي ٦٨ سنه مش عارفه اعمل...

اختي مريض بكورنا وانا عندي ٦٨ سنه مش عارفه اعمل ايه وانا مش عارفه اساعدها
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
اختي مريضه بكورنا وانا عندي ٦٨ سنه ومش عارف اعمل ايه كده في وزر عليه علشان مش معها

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

الحمد لله رب العالمين، والصلاة والسلام على رسوله الأمين، وبعد: اعلم رحمك الله ان الشرع قد حث على تجنب مخالطة المصاب بالمرض المعدي، فقد قال رسول الله صلى الله عليه وسلم:(( فر من المجذوم كما تفر من الأسد)) رواه البخاري، فلا حرج عليك من الابتعاد عن اختك اذا كان المرض خطر عليك. والله أعلم وأحكم.