دكتور الشريعة

السلام عليكم ورحمة الله لو سمحت ممكن اسال عن حاجة...

السلام عليكم ورحمة الله لو سمحت ممكن اسال عن حاجة انا توفي في رمضان كان معه مبلغ من المال وكتبه باسم امي عشان مش ماكنش بيعرف يخرج ولما يتزوج قال لامي بعد وافتي ان تقوم بتقسيم المبلغ بينها واختها و اولاد. اخ له لها تقوم بتنفيذ الوصيه اما تقسم علي الوارث وما الافيد له في الاخره
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لا

إجابة الخبير: الدكتور اسحاق الحواري

الدكتور اسحاق الحواري

دكتور شريعة

لقد تم الرد علي استفساركم من قبل والإجابة من خلال الرابط التالي
حكم وصية المتوفى