دكتور الشريعة

انا متجوز و نفسي اتجوز تاني و لو ده حصل مراتي...

انا متجوز و نفسي اتجوز تاني و لو ده حصل مراتي هتنفصل و اولادي صعب اشوفهم المهم في وحده منفصله عندها اولاد وحالة الماديه صعبه موفقه نتجوز عرفي و الورقه تكون معايه و ابوها موافق و كمان امها و انا نفسي بجد اتجوز تاني و مش عايز اخسر مراتي الاولي لو اتجوزت التانيه عرفي و بعلم اهلها و بعد فتره محصلش اتفاق و سبنا بعض لاي ظرف يبقي كده حرام و انا بصراحه نفسي اتجوزها بس نفس جوازي لا يستمر مع الزوجه التانيه ممكن اعرف رأي الدين و شكرا
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لا شكرا

الرد من العميل

في انتظار ردك

الرد من العميل

حضرتك معايه

إجابة الخبير: الدكتور اسحاق الحواري

الدكتور اسحاق الحواري

دكتور شريعة

السائل الكريم :
لقد تم الرد علي استفساركم من قبل والإجابة من خلال الرابط التالي:
من أحكام التعدد

الرد من العميل

فين الرد

إجابة الخبير: الدكتور اسحاق الحواري

الدكتور اسحاق الحواري

دكتور شريعة

السائل الكريم:
لا يشترط تحديد المدة بل مجرد نيتك بالانفصال فهذا من انواع المتعة، لان الزواج شرع للاستقرار.