الخبير المالي

يافندم انا ام لأربع اطفال وقاعده بالبيت ربه منزل...

يافندم انا ام لأربع اطفال وقاعده بالبيت ربه منزل التحاق بعاءل وجوزي هو اللي كان ييشتغل وبيصرف عالبيت ودلوقتي قاعد بالبيت من شهر ٢ بقاله ٤ شهور قاعد في البيت مش لاقييين مصاريف للأكل ولا عارفين ندفع الايجار والحارس عايز يقطع الكهربا علينا وجوزي مريض سكر وتعبان ووعندي٤ اطفال من ضمنهم طفله رضيعه محتاجه مصاريف خاصه لوحدها نعمل اييه ساعدونا سفرونا نصر الله يخليكم والله احنا هنمووووت سفرونا بلدنا بالله عليكم انقذونا

إجابة الخبير: حكمت سالم

حكمت سالم

خبير مالي

عميلنا العزيز اود ان اوضح لك ان موقع جوابكم لا يوجد لديه اي علاقات بجهات حكومية تساعدك في السفر الى بلدك.
كما انه لا يوجد لدينا اي علاقات او صلات بجهات تمنح مساعدات مالية.
انصحك بالتوجه الى بعض الجمعيات الخيرية لمحاولة الحصول على مساعدات مالية من قبلهم.
جمعيات خيرية