الخبير المالي

انا مصريه وعندي اربع اطفال هنا في الكويت والتحاق...

انا مصريه وعندي اربع اطفال هنا في الكويت والتحاق بعاءل يعني مبشتغلش ربة منزل وجوزي هو اللي كان بيشتغل ويصرف علينا دلوقتي هو من شهر ٢ قاعد بالبيت وهو مريض سكر ومش لاقيه فلوووس ااكل عيالي عندي٤ اطفال ومنهم طفله رضيعه بتشرب لبن خارجي ومصاريفها كتيره احناااا تعبنا ومش قااادرين عالمصاريف العيااال هتموووووت وجوووزي تعبان من السكر اااعمل ايه هنموووت والله سفرووونا ساعدونا وسفروونا من هنااا الله يخليكم

إجابة الخبير: حكمت سالم

حكمت سالم

خبير مالي

عميلنا العزيز اود ان اوضح لك انه قد تم الاجابة على استفسارك في سؤال سابق ارجو اتباع الرابط التالي لقراءة الاجابة
الاجابة