تفسير الأحلام

حلمت ان جدي كان يتبول في كوز وبعد كده رمي عليا...

حلمت ان جدي كان يتبول في كوز وبعد كده رمي عليا البول ده وانا قرفت الحلم التاني ان صف سناني الي تحت كلها وقعت وقاعده من غيرهم مكنتش عارفه ازرع مكانهم ولا اعمل ايه انا عزباء 23 سنه

إجابة الخبير: شوقي العراب

شوقي العراب

مفسر أحلام

ان البول بالحلم احياما راحه و احيانا  ومن رأى اأنه بال على سلعة فإنه يخسر في تلك السلعة، فإن بال في محراب يولد له ولد عالم, ومن رأى: أنه بال في موضع البول فأكثر من بوله انفرج إن كان فقيراً، وإن كان غنياً خسر في ماله. فإن رأى إنساناً معروفاً بال عليه فإنه يذله بإنفاق ماله عليه , و ان رؤية سقوط الاسنان بالحلم دلالة على الخير و ايضا دلالة على الفرج احيانا و اذا تم التالم بالحلم دلالة على بعض المشاكل و الموت لاحد الاقارب و ممكن انه سد دين قريب للرائي .