استشارات الحب و الزواج

فيه بنت زميلة ليا اظهرت اعجابها ليا اكتر من مرة...

فيه بنت زميلة ليا اظهرت اعجابها ليا اكتر من مرة وتكاد تكون بصورة مباشرة وهي جميلة ومتعلمه ومفيش فيها حاجة تتعيب بس مش عارف حاسس ان فيه حاجز بيني وبينها وفي نفس الوقت مبهور ان فيه واحده بنت معجية بيا مع اني مش الشاب الروش اللي مهتم بنفسه وكده انا شخص عادي انا سيبت الشغل بقالي فترة وقطعت معاها بس بفكر فيها كتير ومش راضيه تروح عن بالي وخايف لو اتجوزتها وحصلت مشاكل اندم اني مفكرتش نفسي بالحاجز اللي كنت حاسه بيني وبينها او اندم اني اتجوزتها مع اني مكنتش بحبها الحب المطلوب ملحوظة انا اتصدمت عاطفيا كتييير وارتبطت رسمي كتير خطوبة يعتي بس كان الفشل دايما نصيبي حاسس اني تفكيري فيها نوع من أنواع الهروب من اليأس اللي مسيطر عليا من اني ممكن ارتبط

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

إن أغلب مخاوفنا هي من نتاج عقلنا وليس لها أساس على أرض الواقع ومرورك بتجربة حب فاشلة لا يعني بأنك غير محبوب فحياتنا كلها عبارة عن تجارب منها ما هو فاشل ومنها ما هو ناجح نتعلم منها لنتمكن من إكمال حياتنا بوعي أكبر إذا كنت تعتقد بأنك تحبها فأذهب لها وصارحها بحقيقة مشاعرك وتزوجها لا تتردد عليك أن تزيد من ثقتك بنفسك أكثر من ذلك الجمال والشكل الخارجي ليسوا كل شيء عند تأسيس أسرة المهم الاخلاق والاحترام والتفاهم والوعي بمسؤوليات الزواج لبناء أسرة ناجحة وفقك الله