تفسير الأحلام

عايزه افسر حلم

إجابة الخبير: كايد محمد

كايد محمد

مفسر الاحلام

عميلنا العزيز يرجى توضيح استفسارك ليتم الرد عليه بأسرع وقت ممكن حيث انك متواجد الان بقسم تفسير الاحلام

الرد من العميل

حلمت ان جداتي المتوفيه كانت موجوده في بيت امي وانا خلفت ولد وكانت اول مره تشوفه وهو كانت ايده متوسخه واخديته مني وراحت الحمام عشان تغيرلو وانا روحت معها وانا دلوقتي حامل في ولد في الشهر السادس وهومعها كان بيضحكلي

الرد من العميل

ممكن نفسير الحلم بسرعه

إجابة الخبير: كايد محمد

كايد محمد

مفسر الاحلام

الرؤيا طيبة ان شاء الله فالولادة في الرؤيا تدل على زوال هم وتعب ومشقة وراحة بال ونفس وتدل ايضا على الرزق وعلى الفرح والسرور .كما قال الله تعالى (المال والبنون زينة الحياة الدنيا ) وتدل على الزواج للعزباء  والرزق الطيب للمتزوجة والعمل والوظيفة لمن يبحث عنها ويسعى في طلبها.والولادة تدل ايضا على الراحة من بعد تعب وجهد ومسؤوليات تكون على عاتقك وعلى نفسك ,والولادة في الحقيقة تريح المرأة أو الفتاة من كل هم وكرب وضيق وتعب , ورؤيا جدتك المتوفية رؤيا جيدة وتدل على زيادة الخير لك وعلى طول العمر والزيادة فيه بعون الله تعالى .