تفسير الأحلام

حلمت اني كنت طالعه ف بيتنا القديم اللي نقلنا منه...

حلمت اني كنت طالعه ف بيتنا القديم اللي نقلنا منه انا و واحده صحبتي جدااا وكنت طالعه لشقه جدتي والده بابا اللي هي ف الدور اللي فوقنا قابلنا جدتي والده ماما فقولتلها ايه دا اشمعنا جاين ليه قالتلي عمك مصطفي كان عايز يتكلم معاكو ف موضوع كدا عمو مصطفي جوز خالتي والد الشخص اللي بحبه طلعت لشقه تيتا لقيت فيها اخويا سألته ايه اللي بيحصل قالي جاين يطلبوكي صحبتي دي عيطت وانا عيطت وقولناله بجد قالي اه هما تحت قولتله طاب وهو معاهم قالي مش عارف بس اكيد عارف مش معقول هيتجوز من غير ما يعرف وماما ندهت عليا انزل وكنت لابسه لبس مش حلو أوي ومكنتش عايزه انزل وقعدت اقول لصحبتي اللي بيحصل دا بجد لا انا مش مصدقه وربنا قالتلي انزلي قولتلها هنزل كدا ازاي انا مش مصدقه حقيقي وكدا بس ايه المعني؟؟

إجابة الخبير: محمد سليمان

محمد سليمان

مفسر الاحلام

مثل هذه الرؤى غالبا ما تكون تحديث نفس ان كنت تفكرين بهذا الشخص دائما ،وتتمنى الزواج منه فلذلك ينعكس هذا التفكير على احلامك في المنام وفي هذه الحالة لا تكون رؤية بل تحديث نفس ،ولو كانت رؤية فقد تفسر كما هي فتبشر بخطبته لك وتيسر امركما ويكون ذلك مفاجئا لك لانك لم تكوني مستعدة في الرؤية فهذا يرمز الى المفاجأة السارة والبكاء في المنام منك ومن صاحبتك بغير صراخ يؤكد البشرى ان شاء الله لان الدموع ترمز الى الفرح والسرور وتحقيق الامنيات.