علم الرياضيات

How long will it take for a sum of money to double...

How long will it take for a sum of money to double if it invested at rate 6.05% interest compounded continuously? (b) The total revenue in millions after

إجابة الخبير: حكمت سالم

حكمت سالم

خبير مالي

Kindly, could you clarify the original amount so I could help you better with pleasure.

إجابة الخبير: حكمت سالم

حكمت سالم

خبير مالي

Kindly, could you clarify the original amount so I could help you better with pleasure.

الرد من العميل

لم يحدد المبلغ فالسؤال

الرد من العميل

لا يظهر السؤال بالكامل لك يا استاذ

إجابة الخبير: حكمت سالم

حكمت سالم

خبير مالي

لا يمكن معرفة اجمالي الايراد بدون معرفة باقي المعلومات للاسف الشديد

الرد من العميل

نعم اعرف المعطيات ليست بالكامل لذلك سارسل سؤال اخر

إجابة الخبير: حكمت سالم

حكمت سالم

خبير مالي

يسعدنا خدمتكم في اي وقت

الرد من العميل

heavy trucks company has two warehouses in Muscat and Sohar and dealerships in Salalah and Alburaimi city. Every truck that is sold at the dealerships must be delivered from one of the warehouses. On a certain day the Salalah dealers sell 10 trucks, and the Alburaimi city dealers sell 12. The Muscat warehouse has 15 trucks available, and the Sohar warehouse has 10. The cost of shipping one truck is 50 OMR from Muscat to Salalah, 40 OMR from Muscat to Alburaimi city, 60 OMR from Sohar to Salalah, and 55 OMR from Sohar to Alburaimi city. How many trucks must be shifted from each warehouse to each dealership in order to satisfy the orders at the minimum cost?

إجابة الخبير: مصطفى حسين

مصطفى حسين

معلم الرياضيات

تم الرد على سؤالك سابقا
للحصول على اجابة السؤال اضغط هنا