علم الرياضيات

Range Units

مساعدة الخبير: هل تم زيارة طبيب حول هذا الأمر؟ هل تم تناول أي أدوية؟
لا لا
مساعدة الخبير: هل هناك أي شيء مهم في التاريخ الطبي يجب أن يعرفه الطبيب؟
لا

إجابة الخبير: مصطفى حسين

مصطفى حسين

معلم الرياضيات

Please write the full question so we can better assist you
The range is the size of the smallest interval (statistics) which contains all the data and provides an indication of statistical dispersion. It is measured in the same units as the data. Since it only depends on two of the observations, it is most useful in representing the dispersion of small data sets