الخبير المالي

ازاي اقدر اخد قرض خارجي لتمويل مشروع خاص باللتشييد...

ازاي اقدر اخد قرض خارجي لتمويل مشروع خاص باللتشييد والبناء اعمل في التوريدات والخرسانه الجاهزه والإنشاءات ازاي اقدر اخد قرض من بره مصر لان الامور هنا معقده هل تقدر توجهني صح

الرد من العميل

انتظر الاجابه

إجابة الخبير: حكمت سالم

حكمت سالم

خبير مالي

عميلنا العزيز اود ان اوضح لك انه من الصعب ان تقوم باخذ القرض من بنك في دولة اخرى.
انصحك بان تقوم بمحاولة خذ القرض من خلال احد البنوك في مصر مثل بنك مصر او بنك الاسكندرية فهي تقوم بمنح قروض والموضوع ليس صعب جدا ولكن يجب ان تكون لديك ضمانات كافية.
من الممكن ان تتابع الروابط التالية وفيها تفاصيل عن الموضوع من الممكن ان تكون مفيدة لك
تمويل مشاريع