ترجمة

يؤدي انقرض بعض انواع الكائنات الحيه الي نقص التنوع...

يؤدي انقرض بعض انواع الكائنات الحيه الي نقص التنوع الحيوي والاخلال بتوازن الانظمه البيئيه ويشير تقرير شبكه الطبيعه الام ان 38 ٪ من جميع الحيونات البريه و 81 ٪من نفايات المياه العذبه انقرضت بين عامي ١٩٧٥ و ٢٠١٢ يسبب فقدان الموائل وتدهور للأراضي ومن الاسباب الاخري التي تؤدي الي الانقراض انواع من الكائنات الحيه الصيد الجائر والانواع الداخليه علي الانظمه البيئيه

إجابة الخبير: احمد منير

احمد منير

مترجم

إليك ترجمة ما تقدم من سيادتكم:

The extinction of some species of living organisms leads to a lack of biological diversity and disturbance of the balance of ecosystems. The Mother Nature Network report indicates that 38% of all wild animals and 81% of freshwater waste became extinct between 1975 and 2012 due to fluid loss and land degradation. There are other reasons that lead to the extinction of some kind of species which are overfishing and inland species on ecosystems.