ترجمة

Good evening Dear Parents, As you know we've...

Good evening Dear Parents, As you know we've started to online live lessons and today we have done one more. It will contuine every week same day same time. Also we are going to record these online videos to upload to as video lessons. Therefore, if you had sound or screen or connection problem or etc. Your son can watch and study on website. Note: My request from you that please can you share with me you problems or suggestion to fix and present to you our work with best quality and performance. Have a nice night.

إجابة الخبير: احمد منير

احمد منير

مترجم

إليكم ترجمة ما تفضلتم بكتابته:
مساء الخير أيها الآباء الأعزاء ، كما تعلمون ، لقد بدأنا في دروس مباشرة عبر الإنترنت واليوم قمنا بدرس آخر،  وسوف تستمر كل أسبوع في نفس اليوم وفي نفس التوقيت. كما سنقوم بتسجيل مقاطع الفيديو هذه عبر الإنترنت لتحميلها كفيديو دروس . لذلك ، إذا كانتم تواجهون مشكلة في الصوت أو الشاشة أو الاتصال أو ما إلى ذلك ، يمكن لابنك المشاهدة والدراسة على موقع الويب. ملحوظة: ألتمس منكم إعلامنا  بمشاكلكم أو اقتراحاتكم لتعديل عملنا وتقديمه لكم بأفضل جودة وأداء. ليلة سعيدة.