تفسير الأحلام

حلمت بحضرتك بتكلمني ومبسوط وبتضحك وشكلك حلو جدا و...

حلمت بحضرتك بتكلمني ومبسوط وبتضحك وشكلك حلو جدا و جت واحدة عجوزة شوية صحتها كويسة وقالتلي اقري سورة الضحى وقريتها واحنا ماشيين في طريق كله شجر كتير اوراق شجر كبيرة جدا كنت بحوشها معاه علشان نوصل
مساعدة مفسر الأحلام: أرجو أن تشرح الحلم بالتفصيل حتى يعطيك مفسر الأحلام تفسير دقيق ومفصل؟
واحده حلمت بشخص الحلم الي بعته
مساعدة مفسر الأحلام: هل هناك أي شيء آخر مهم الذي يجب أن يعرفه مفسر الأحلام؟
وصلنا مكان زي كافيه او حاجة بس كان مكان مريح

إجابة الخبير: كمال السالم

كمال السالم

مفسر الاحلام

لقد تمت الاجابة على سؤالك في الرابط التالي
رؤية الشخص جميلا ويضحك

الرد من العميل

مرت الايام وطنط لله يرحمها(والده الشخص ) صلى عليها هناك في السيدة نفيسه فى صلاة الظهر واكيد كانت دعوتك مستجابة باذن الله المهم انا شفتك ماشى فى دروب مكه لست بمعتمر وله حاج ولكن مقبل على اتجاه الكعبة وبعدها رجعت مصر وعملت شئ ذى صورة أو شئ واخد اعجاب ١١٢٨٦٧ اكيد الرقم ده ليه دلالة ثم عملت مائده بشكل مفتخر جدا ليس الشكل المعتاد لكن كان الناس قاعدة فى مطعم فى لبنان على جبل عالى وانت أوكلت العمل فيه وتوزيع الطعام لراجل كبير بالسن وعلى قدر كبير من الوقار والراحة عند النظر اليه والناس كانت فرحانة جدا وكان الطعام المقدم فراخ بطريقة جميلة كلها رسائل من الله لها وقت لحلها ان شاء الله يكون خير ويتقبل منك سائر الاعمال

إجابة الخبير: كمال السالم

كمال السالم

مفسر الاحلام

رؤية التوجه للكعبة تدل على الوجهة الصحيحة لمن كان يسلك طريقا والنجاح لمن يقدم على امتحان والتسديد لمن يطلب عملا معينا أو يسعى لمطلب معين ، ورؤيتها يدل على التوبة والأوبة والعمل الصالح ، وقد تدل على الأمان وقد تدل أيضا على رفعة ودرجة بمنصب دنيوي وعمل ونحوه ،والارقام نادرا ما تصيب في المنام بل أكثر رؤى الارقام أضغاث وقلما تكون لها معنى فأحيانا تدل على توقيت أو تاريخ ينتظره الرائي لحدث او موعد ينتظره ولا يعرف وقته فتأتي الارقام مقربة لذلك الموعد فأحيانا يصيب وأحيانا لا يصيب وتكون الرؤية عبارة عن أضغاث لا اعتبار لهاوهذا مجرب وتوزيع الطعام يرمز الى الانفاق على من حولك وعلى الصدقة والبر والخير وهذا يرمز بطبيعة الحال الى البركة والزيادة في الرزق ان شاء الله تعالى.