دكتور الشريعة

لو سمحت . في حاله أن الزوج بيسافر ٢١ يوم للشغل&...

لو سمحت . في حاله أن الزوج بيسافر ٢١ يوم للشغل( هو ضابط جيش) و بيرجع اجازه ٧ ايام بس كل شهر ، و الزوجه لها شقتها في بيت عيله ، بس مش بتستريح و هي لوحدها في الشقه و محبوسه طول الوقت و دا بياثر عليها نفسيا جدا و خصوصا انها معندهاش اطفال و غالبا كمان بتخاف تقعد لوحدها و حاسه ان مصدر الأمان التاني ليها بعد جوزها هو أهلها ، هل حرام أنها تقعد عند اهلها طول ما هو مسافر ولا دا الواجب و المحبب اصلا ؟

الرد من العميل

لو سمحت . في حاله أن الزوج بيسافر ٢١ يوم للشغل( هو ضابط جيش) و بيرجع اجازه ٧ ايام بس كل شهر ، و الزوجه لها شقتها في بيت عيله ، بس مش بتستريح و هي لوحدها في الشقه و محبوسه طول الوقت و دا بياثر عليها نفسيا جدا و خصوصا انها معندهاش اطفال و غالبا كمان بتخاف تقعد لوحدها و حاسه ان مصدر الأمان التاني ليها بعد جوزها هو أهلها ، هل حرام أنها تقعد عند اهلها طول ما هو مسافر ولا دا الواجب و المحبب اصلا ؟

الرد من العميل

لا

الرد من العميل

لا

الرد من العميل

؟!

الرد من العميل

يا ريت في اقرب وقت

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

الحمد لله رب العالمين، والصلاة والسلام على رسوله الأمين، وبعد: اذا خشيت على نفسك من الضرر في الجلوس وحدك فاذهبي عند اهلك، وان رفض زوجك هذا الامر وكان هناك ضرر عليك فارفعي امرك الى القاضي.
والله أعلم وأحكم.

الرد من العميل

حضرتك تقصد ايه ب القاضي؟

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

القاضي في المحكمة الشرعية الرسمية.

الرد من العميل

تمام

إجابة الخبير: الدكتور اسحاق الحواري

الدكتور اسحاق الحواري

دكتور شريعة

أهلا بكم في موقع جوابكم.