دكتور الشريعة

لو سمحت . في حاله أن الزوج بيسافر ٢١ يوم للشغل( هو...

لو سمحت . في حاله أن الزوج بيسافر ٢١ يوم للشغل( هو ضابط جيش) و بيرجع اجازه ٧ ايام بس كل شهر ، و الزوجه لها شقتها في بيت عيله ، بس مش بتستريح و هي لوحدها في الشقه و محبوسه طول الوقت و دا بياثر عليها نفسيا جدا و خصوصا انها معندهاش اطفال و غالبا كمان بتخاف تقعد لوحدها و حاسه ان مصدر الأمان التاني ليها بعد جوزها هو أهلها ، هل حرام أنها تقعد عند اهلها طول ما هو مسافر ولا دا الواجب و المحبب اصلا ؟
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لا

الرد من العميل

لا

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

الحمد لله رب العالمين، والصلاة والسلام على رسوله الأمين، وبعد: اعلمي هداك الله انك اذا تضررت في الجلوس وحدك فادخلي عند اهلك، فان رفض الزوج فتوقعي امرك الى القاضي الشرعي.
والله أعلم وأحكم.