استشارات الحب و الزواج

كل ما حد يقرب مني وخلاص كل اهلي عرفه بخاف وبرجع...

كل ما حد يقرب مني وخلاص كل اهلي عرفه بخاف وبرجع وبتخنق من اشخص جدا
مساعدة الخبير: هل راجعت دكتور نفسي من قبل؟ أو حاولت أي شئ آخر؟
لا
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع الدكتور النفسي عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
بتوتر جدا لما حد يقرب مني وبتخانق من اشخص جدا وبتراجع ع اي حاجه هعملهاا نفسي بتصعب عليا

الرد من العميل

لا

الرد من العميل

نعم

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

من الممكن ان هولاء الاشخاص لا يكونون من نصيبك الذي كتبه الله تعالى لك وبالتالي تشعرين بهذا الضيق وتبتعدين عنهم استخيري الله تعالى في كل امور حياتك والله سيكون معك ويريح قلبك لمن يناسبك بإذنه تعالى