محامي

عندي اخويا نام مع واحده بس ماكنتش بنت .. ودلوقتي...

عندي اخويا نام مع واحده بس ماكنتش بنت .. ودلوقتي البنت بتتهمه أنه هو الي خلاها كده .. بقاله شهر ونص .. وماجبش حاجه جواها .. انا اسفه بس انا مش عارفه اكتب بالمصطلحات .. ممكن اعرف هي ينفع تتهمه بكده
مساعدة المحامي: هل تم زيارة طبيب حول هذا الأمر؟ هل تم تناول أي أدوية؟
لا
مساعدة المحامي: هل هناك أي شيء مهم في التاريخ الطبي يجب أن يعرفه الطبيب؟
من شهر ونصف

إجابة الخبير: المحامي محب حسن

المحامي محب حسن

محامي

بخصوص الرد علي استفسارك فانه عليك مراجعة الاجابة عليه عبر هذا اللينك والذي شرفتنا بطرح السؤال عليه في مرة سابقة .
الرابط هو :
طب شرعي