استشارات الحب و الزواج

انا بحب شخص بقالي ٧ سنين هو إنسان محترم وعمره...

انا بحب شخص بقالي ٧ سنين هو إنسان محترم وعمره مخاني ولا عز علىا اي حاجه لسه مرتبطش بيا رسمي لظروف ماديه واناوافقت ووقفت جمبو كتير و اتحديت اهلي وصحابي وانتظر تو ومعترطتش وقدرت ظروفو ايلي غصب عنو بس هو عصبي معي اوي ومش متفهم ابدا ودايمن بيزعلني ويوجعني ودايمن بهون عليه بسهوله ولما اجي ازعل واخد موقف يسبني بالأسبوع والا٢ وبعدين يجي يصلحني وانا بكل سهول برجع لما رخصت نفسي وبقا دايمن بيجي عليا ودلوقت انا استنزافت كل طاقتي ف اخر مشكله وبعدت ومحتره دلوقت ابعد المردي فتره طويله واخد موقف جامد ومضعفش زي كل مره ولا ابعد خالص

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

عزيزتي الشخص العصبي ليس شخص سيئ بل على العكس له ميزات كبيرة فهو طيب القلب حنون لا يحمل الاحقاد ابدا كل ما عليكي فعله معه هو السكوت وقت غضبه ومناقشته بالموضوع بعد ان يهدأ بكل هدوء اما بالنسبة لموضوع العلاقة الطويلة فيجب ان يأخذ خطوة في سبيل تطوير هذه العلاقة ولو خطوبة وبعدها سوف تتسهل امور الزواج اذا اخذ خطوة جادة في هذه العلاقة