ترجمة

صباح الخير اريد ترجمة ما يلي الخوف من فايروس...

صباح الخير اريد ترجمة ما يلي الخوف من فايروس كورونا المستجد إن فايروس كورونا له تأثير متفاوت على الناس ويعود الأمر للفكرة التي بناها الفرد عن هذا الفايروس فإن تكونت فكرة مغلوطة عند الفرد فينعكس على الفرد بالخوف من التعامل مع الناس والخروج حتي وإن أخد كل احتياطات الأمان ، وإن تكونت فكرة صحيحة عند الفرد فتمكنه من التعامل مع الفايروس بخوف طبيعي بمعني أن يأخذ إجراءات الأمن والسلامة دون المبالغة بالخوف والقلق والتوتر . لذا يجب أن يتعامل الفرد مع كل المواقف بشكل طبيعي وأن يظهر ردة فعل طبيعية في كل المواقف وأن يتحكم في نفسه وأن يُدخل المعلومة الصحيحة لدماغه ويقتنع بها وان لا يقتنع بكل ما يدور حوله وخاصة إن كان من مصادر غير صحيحة وإن التعامل مع حالة الخوف المبالغ فيها يتم بهدوء واتزان من الأسرة وأن يتم اقناع الفرد بأن الفكرة التي يحملها خاطئة ويحتاج للتدرج بنزع فكرة الخوف المبالغ فيه .

إجابة الخبير: احمد منير

احمد منير

مترجم

إن ترجمة النص الذي تفضلتم بطلبه كالآتي:
Fear of the emerging coronavirus:
Corona virus has a mixed effect on people, and it is up to the idea that the individual built on this virus, if a mistake is formed by the individual, it is reflected on the individual by fear of dealing with people and leaving even if he takes all the safety precautions and if a correct idea is formed in an individual, then it enables him to deal with the virus with natural fear in the sense that he takes safety and security measures without exaggerating fear, anxiety and stress, so the individual must deal with all situations naturally and show a natural reaction in all situations and control himself and enter the correct information for his brain and be convinced of it and not be satisfied with everything that is going on around him, especially if it is from incorrect sources, and dealing with an exaggerated state of fear is calm and balanced by the family, and the individual is convinced that the idea he carries is wrong and needs to be gradual by removing the idea of exaggerated fear.

الرد من العميل

شكرا جزيلا

إجابة الخبير: احمد منير

احمد منير

مترجم

سررنا بتقديم المساعدة لك والاجابة على استفسارك