دكتور الشريعة

لو سمحتي عاوزه استفسر عن حاجه عندي ولدين وكل شويه...

لو سمحتي عاوزه استفسر عن حاجه عندي ولدين وكل شويه فيهم حاجه اللي يتحرق واللي يتخيط انا عملت عقيقه للولد الكبير الولد الصغير لسه لما ربنا يكرم دلوقتي انا عاوزه افهم اعمل ايه للولدين دول اجيب حاجه صغيره وادبحها ولا ممكن اشتري لحمه وافرقها ولا اعمل ايه وبردو لسه شاريين عربيه كل شويه فيها مشكله ممكن حضراتكوا تدلوني عشان ناس كتير مركزه معايا ومع جوزي وولادي شغالين وشقيانين بس مبصوص في رزقنا مع الاخذ فالاعتبار ان دايما ربنا مقدرني وبطلع صدقات
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لا شكرا

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

الحمد لله رب العالمين، والصلاة والسلام على رسوله الأمين، وبعد: اعلمي رحمك الله ان هذا الامر قد يكون بسب عين أو حسد، فانا ننصحكم بما يلي:
1- الرقية الشرعية بآيات وأدعية الرقية.
2- الشرب من ماء مقروء عليه بشكل مستمر.
3- رش زوايا البيت ومداخله والسيارة بماء مقروء عليه مخلوط بنقطتين أو ثلاثة من المسك الأسود.
4- المحافظة على أذكار الصباح المساء والنوم والصلاة على وقتها.
5- المداومة على سورة البقرة.
5- الابتعاد عن المحرمات وأماكن المعاصي.
6- الذهاب -إن لزم الأمر- إلى راق شرعي متخصص معروف عنه بدينه وورعه.
والله أعلم وأحكم.