محامي

مساء الخير يا فندم. امبارح رحنا القسم بسبب كسر...

مساء الخير يا فندم. امبارح رحنا القسم بسبب كسر الحظر و اتعمل محضر و مشينا من القسم الصبح و اخذت كل حاجتي حتى البطاقة بس الظابط قالي النيابة اخلت سبيلك بس القضية لسة شغالة في النيابة و فيها غرامة و حبس؟؟

الرد من العميل

مساء الخير يا فندم. امبارح رحنا القسم بسبب كسر الحظر و اتعمل محضر و مشينا من القسم الصبح و اخذت كل حاجتي حتى البطاقة بس الظابط قالي النيابة اخلت سبيلك بس القضية لسة شغالة في النيابة و فيها غرامة و حبس؟؟

الرد من العميل

القاهرة. مصر

الرد من العميل

مش فاهم

الرد من العميل

اسف

الرد من العميل

شكراا

إجابة الخبير: المحامي وليد الحلو

المحامي وليد الحلو

محامي

تمت اجابه استفساركم  عبر هذا الرابط عقوبه كسر الحظر