إصلاح المنازل و تعميرها

انا غسالتي توشيبا فوق اتوماتيك ومش بتوصل كهرباء...

انا غسالتي توشيبا فوق اتوماتيك ومش بتوصل كهرباء والصناعي قلي محتاجه كارت وانا عايزه اعرف سعره علشان ميضحكش عليه وهو في اصلي في موضوع الكارت ده وتقليد ولا لا وايه احسن صناعه في الكارته

إجابة الخبير: حسام حيدر

حسام حيدر

خبير أصلاح منازل

*مشكلة في غسالة توشيبا
عدم وصول كهرباء
*اسباب المشكلة والحل ؟
يعود سبب عدم وصول الكهرباء للغسالة الى عدة اسباب منها :
1- انقطاع السلك الواصل للغسالة او اتيان المياه عليه بسبب انه معرى .
2-حدوث تماس كهربائي بين اقطاب السلك ما ادى الى حدوث احتراق في اللوحة الرئيسية المؤولة عن التحكم بالغسالة .
3-ضرورة فحص كبسة البور الموجودة على الغسالة من خلال فكها من قبل فني مختص .
وعن وكيل توشيبا /
وكيل صيانة توشيبا