الخبير المالي

السلام عليكم

مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
احنا اخوات اخويه صاحب راس المال بيشتري بضاعه من الخارج وهو عايش في الخارج بيشتريها ويشحنها لمصر وانا باستلمها وباطبقها واغلفها واخرج احاول اسوقها وبالف المحلات وباكلف ناس بتساعدني وبتاخد مكسبها بتزوده اثناء البيع دلوقتي هو بيقولي صافي الربح حقي فيه الربع وهو التلات اربع وانا باقوله النص هو راس المال وانا المجهود ايهما الاصح وماهي النسبه الصحيحه؟؟

إجابة الخبير: حكمت سالم

حكمت سالم

خبير مالي

عميلنا العزيز اود ان اوضح لك ان الموضوع لا يوجد فيه نسبة صحيحة او ما شابه يجب ان يكون الموضوع بالاتفاق لانه لا يوجد سجل تاري موضح فيه حصص راس المال الموزعة.
ولكن من الممكن ان يتم لاتفاق على الموضوع.
من الممكن ان يتم طلب راتب بالاضافة الى الربع من الربح او يان يتم محاولة الوصول الى حل افضل بالنسبة لكم.