ترجمة

ارجو ترجمة التالي الى اللغة الانجليزية كيف...

ارجو ترجمة التالي الى اللغة الانجليزية كيف تتعامل مع الخوف من الاصابة بفايروس كورونا المستجد ؟ بالطبع ان الجميع يشعر بالخوف بسبب الانتشار السريع للفيروس ولكن بماذا سيفيد الخوف هل سيبعده عنك او يقربه ، الخوف يعطل التفكير وانت عليك بدلا من الخوف اتباع اجراءات السلامه والمعرفه الجيده عن الفيروس طبيعته والتقرب الي الله عز وجل لتشعر بالطمأنينه ونرك الامور بين يديه فهو خير معين وقادر علي حمايتنا وتخليصنا من هذا الابتلاء

إجابة الخبير: احمد منير

احمد منير

مترجم

How do you deal with the fear of the emerging coronavirus infection? Of course, everyone has fear because of the rapid spread of the virus, but what will help, will it keep it away from you or will it bring it closer, fear disturbs thought and   instead of fear, follow the safety procedures and get to know about the virus and its nature .Get closer to God Almighty to be reassured and keep things in His care, because God will help us and is able to protect us and get rid of this affliction