ترجمة

مساء الخير اريد ترجمة المقالة الاتية :- ايجا...

مساء الخير اريد ترجمة المقالة الاتية :- ايجابيات فايروس كورونا مما لا شك فيه أن فايروس كورونا ما زال يجوب العالم بطوله و عرضه ، و ما زالت الأبحاث مستمرة للبحث عن لقاح ينهي هذا الكابوس من حياتنا ، و الأطباء كذلك ما زالوا يعملون على قدم و ساق من أجل انقاذ ما يستطيعون انقاذه من أرواح البشر ، و لكن و مع كل السلبية التي نشرها هذا العالم حولنا الا أن له جوانب ايجابية وهي :- • فقد نجح فايروس كورونا في نشر و تعليم الناس آلية تنظيف و تعقيم منازلهم بشكل مستمر. • نشر آليات عديدة لتوعية الناس بسبل الوقاية و طريقة النظافة الشخصية الصحيحة. • ضرورة أن نكون دائما متخذين أقصى درجات الحيطة و الحذر في تعاملنا مع الغير هي سلسة كبيرة لا تنتهي من الامراض التي لا نعتبرها وباء مثله و لكنه معدية و تلحق الضرر بالإنسان ايضا. هذا الفايروس في التزام طائفة كبيرة من الناس بالتعليمات الصادرة عن وزارة الصحة و منظمة الصحة العالمية التي تسير على مبدأ "درهم وقاية خير من قنطار علاج ."

إجابة الخبير: احمد منير

احمد منير

مترجم

Corona virus Positives:
There is no doubt that the Corona virus continues to roam the world with its length and breadth, and research is continuing to search for a vaccine that ends this nightmare of our lives, and doctors are also still working in full swing in order to save human lives, but with all the negativity that this world has spread around us, it has positive aspects:
• Corona Virus succeeded in spreading and teaching people the mechanism of cleaning and sterilizing their homes continuously. •
Diffusion of several mechanisms to educate people about the methods of prevention and the correct method of personal hygiene.
•Always taking the utmost care and caution in our dealings with others is a large and endless chain of diseases that we do not consider a pandemic like, but it is contagious and also harms humans.
This virus led to the commitment of a large group of people to the instructions issued by the Ministry of Health and the World Health Organization, which follow the principle of "an ounce of prevention is better than a pound of medicine."