Dream Interpreter

السلام عليكمانا حلمت بأختي و هيا مطلقه منذ عده...

السلام عليكمانا حلمت بأختي و هيا مطلقه منذ عده سنوات و لديها ابنه حلمت بها وهيا تحمل في يدها شماعه وفيها عده بناطيل و شكلها جميل جدااا و كانت تعرضهم عليا ف ما تفسير هذا
Dream Analyst's Assistant: Can you explain the dream in detail so that the expert gives you an accurate and detailed interpretation?
هوه الحلم كان اني دخلت غرفتها ف لاقيتها بتطلع الشماعه من الدولاب و فيها البناطيل و انا قلتلها دي جميله جداااا اللهم بارك وبس كده
Dream Analyst's Assistant: Anything else you want the interpreter to know before I connect you?
انا اختي منفصله من سنين و الحمدلله ربنا مقويها علي تربيه البنت بس هيا من وقتها مفيش اي مشروع جواز حصل ودي حاجه مقلقاني او مستغرباها لانها جميله وعلي خلق و غيرها كتير بيرتبطوا و يتجوزوا ف ممكن يكون ايه المشكله

إجابة الخبير: Mohammad Sulaiman

Mohammad Sulaiman

Dream Interpreter

الملابس والبناطيل عادة في المنام ترمز الى الستر والعفاف وقد ترمز الى الزواج لقوله تعالى عن الازواج والزوجات (هن لباس لكم وأنتم لباس لهن) ولذلك فرؤية ان اختك تخرج بلاطين جميله وتريها لك تعتبر رؤية طيبة ومبشرة بتغير احوالها قريبا ان شاء الله تعالى الى الافضل.