دكتور الشريعة

السلام عليكم. أنا ياشيخ احب رجلا صالح لكن هو متجوز...

السلام عليكم. أنا ياشيخ احب رجلا صالح لكن هو متجوز وهو كمان بيحبني جدا. أنا مطلقه ولدي بنت. هو ناوي على الجواز بيا. وأنا عرفتهم في البيت عندي بس لسه محصلش مقابله بينهم. المشكله ان من أسبوع مراته عرفت انه بيكلمني على الواتس والفيس بوك. بس متعرفش إن أنا. هددته انها تاخد ابنه وتسفره. واجبرته يحلف بالطلاق انه مكلمنيش لا فيس ولا واتس. الموضوع ده عاملننا خنقه كبيره. وأنا عاوزة أعرف هل ممكن يرد اليمين ده؟
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
زائد ان انا عرفت ماما ان ظروفه الماديه مش آوى. وإحنا فعلا نفسنا نتجوز. بس مراته مش مخلياه يحوش حاجه

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

السائل الكريم :
لقد تم الرد علي استفساركم من قبل والإجابة من خلال الرابط التالي:
حكم الطلاق المعلق والعلاقة مع الرجل الأجنبي