إصلاح المنازل و تعميرها

البوتوجاز ناره عالية جدا وبيهب بيعمل سواد فى الحلل...

البوتوجاز ناره عالية جدا وبيهب بيعمل سواد فى الحلل وغيرنا الفونيات بتاعته وزى ما هو فالمشكلة فى ايه بالظبط وايه حلها

إجابة الخبير: حسام حيدر

حسام حيدر

خبير أصلاح منازل

مشكلة في البوتجاز
وجود نار عالية
اسباب المشكلة والحل ؟
ان وجود مثل هذه المشكلة يعني ما يلي :
-اولا عدم وضع السدادة بشكل محكم فوق شعلة النار والتي تعمل على تنظيم خروج النار من فتحات الشعلة وتوزيعها بشكل منتظم .
-ثانيا مشكلة في المنظم او الساعة الموجودة والمركبة على جرة او انبوبة الغاز والنوعية الافضل هي الايطالي .
-عدم تناسب البربيش او الماسورة الواصلة بين الانبوبة مع البوتجاز لان تركيب ماسورة اوسع يعني ضخ كمية اكبر من الغاز وبالتالي زيادة كمية الاشتعال .
-ضرورة فحص الموزع الداخلي الموجود بداخل البوتجاز والمسؤول عن توزيع الغاز الى الشعلات الخمسة للبوتجاز .