Dream Interpreter

انا عندي ٢٧ سنه و متزوجه... والدتي توفت من ....

انا عندي ٢٧ سنه و متزوجه... والدتي توفت من . سنتين.. و خالي تعبان جدا جدا بقاله اسبوع واكتر حلمت اني ببص علي البلاكونه بتاعتي في شقة والدتي الله يرحمها و لقيت نور النهار بيغيم واحده واحده لحد م بقي غامق اوي اتخضيت و دخلت اجري علي البلاكونه لقيت اصوات غريبه جدا و ببص علي السما لقيت شكلها وحش جدا و كان في أضواء كتير اوي لونها أحمر في السما اللي لونها اصفر.. و كان في حجات طايره كبيره اوي شكلها مش محدد ومافيش ملامح.. فضلت اعيط و دخلت جري ناديت علي ماما وهي معايا في الشقه و قولتلها شوفتي هو دا اليوم اللي كنت دايما بقولك اني بحلم بيه بقالي كام سنه .. وانتي مكنتيش بتصدقيني راحت هي مسكت التليفون و اتصلت ببنت خالي الكبيره المتجوزه و قاعده في مكان بعيد جدا عن خالي و مش فاكره قالتلها ايه.. روحت انا شديت منها التليفون و كلمتها و تقريبا حكيتلها عن اللي بره دا... بس صوتها كان عادي كأني انا بس اللي كنت شايفاه.... ارجو الرد.... ملحوظه.. بنت خالي اللي ماما الله يرحمها كلمتها دي حلمت ب والدتي قبل حملها.. و قبل وفاة خالتي في نفس السنه.. و دايما بتحلم بيها..

إجابة الخبير: Wael Saymeh

Wael Saymeh

Dream Interpreter

رؤيا الوالدة المتوفية في المنام في الأصل تدل على: الخير والبركة.
إن رؤيا المتوفى في المنام تحمل رسالتان الأولى عنه: إذ من هذه الرؤى نتمكن من معرفة أحوال المتوفى فإذا ظهر في المنام مرتاحاً سعيداً ضاحكاً أو مبتسماً يرتدي ثياباً جميلة ونظيفة عليه أثر الهناء والفرح والسرور أو يأكل ويشرب ويتمتع فيدل ذلك على حاله بعد الموت عند الله سبحانه وتعالى ، وإذا دل حاله على عكس ذلك والعياذ بالله فالعكس صحيح، وهذه الرؤيا تقول بأن الوالدة رحمها الله في حالة جيدة في مستقر رحمة الله بأذن الله، ورؤيا الوالدة المتوفية قد عاشت ثانية دل على حصول فرح عظيم وقضاء حجة مهمة وتحصيل منفعة وكفاية إن شاء الله، ورؤيا الشرفة في المنام، فهي ترمز للإستشراف وهو إنتظار أمر يحصل، ورؤيا الضوء أو النهار يخفت تدريجياً فقد يرمز ذلك لوضع الخال أحسن الله ختامه، ورؤيا السماء في المنام تدل على القرب من الله بالدعاء والحرص على الطاعات، ورؤيا تصعد أمور إلى السماء بعد تغيرها إلى هيئة مخيفة، قد يكون ذلك قرب تسليم للأمانة بنسبة للخال، إذا كان كبير ومريض جداً فهي وفاة ولله الأمر من قبل ومن بعد، والبكاء في المنام أحزان وفرج، والأتصال ببنت الخال قد يكون الوالدة توصيك بالقرب والصلة من أبناء الخال خصوصاً من أتصلت عليها، والتلفون والأتصال خبر، وصلة رحم. نسأل الله أن يثبتكم على الحق.