طبيب بيطري

ما سعر كلاب الجريفون الصغيرة

الرد من العميل

لاء اعرف

إجابة الخبير: الدكتور حسام مرتجى

الدكتور حسام مرتجى

طبيب بيطري

عادة ما يتراوح سعر كلب الجيرفون الصغير من 100-1500 جنيه مصرى حسب نقاء السلالة(بيور-المانى-خليط) وحسب العرض والطلب وحسب الكتيب الصحى لان الكلاب التى تكون مطعمة بشكل تام ضد امراض(السعار-الطاعون-التهاب الكبد الفيروسى-البارفو....الخ) يكون سعرها أعلى من غيرها ويختلف السعر حسب عمر الكلب شهر او شهرين او ثلاثة اشهر ويجب معاينة الكلب بصورة جيدة والتأكد من صحته ومدى قوته ومدى خلوه من الامراض(كحة-اسهال-افات جلدية-حشرات طفيلية).

إجابة الخبير: الدكتور حسام مرتجى

الدكتور حسام مرتجى

طبيب بيطري

عادة ما يتراوح سعر كلب الجيرفون الصغير من 1000-1500 جنيه مصرى حسب نقاء السلالة(بيور-المانى-خليط) وحسب العرض والطلب وحسب الكتيب الصحى لان الكلاب التى تكون مطعمة بشكل تام ضد امراض(السعار-الطاعون-التهاب الكبد الفيروسى-البارفو....الخ) يكون سعرها أعلى من غيرها ويختلف السعر حسب عمر الكلب شهر او شهرين او ثلاثة اشهر ويجب معاينة الكلب بصورة جيدة والتأكد من صحته ومدى قوته ومدى خلوه من الامراض(كحة-اسهال-افات جلدية-حشرات طفيلية).