Translator

Please translate this sentence into Arabic. No...

Please translate this sentence into Arabic. No google translate please. Deputy Tax Commissioner James O'Halloran told ABC's Peter Ryan that dodgy employers should fess up or face audits and penalties.

الرد من العميل

The link for the full text is:https://www.abc.net.au/radio/programs/am/tax-office-is-targets-bosses-who-hold-back-super-guarantee/11610364

إجابة الخبير: Ahmed Mounir

Ahmed Mounir

Translator

إليك ترجمة ما تقدم من سيادتكم:
وقد أخبر نائب مفوض الضرائب جيمس أوهالوران "بيتر رايان" من "ايه بي سي" أن على أرباب العمل المراوغين الاعتراف أو سيتم إجراء عمليات تدقيق وفرض عقوبات.