Dream Interpreter

عندى حلمين الاول رؤية ابنى يتقيأ دم وبعدها بكام...

عندى حلمين الاول رؤية ابنى يتقيأ دم وبعدها بكام يوم ابنى بياخد هدومى وكانه ماشى وانا بحاول امنعه
Dream Analyst's Assistant: Can you explain the dream in detail so that the expert gives you an accurate and detailed interpretation?
الحلم الاول ابنى يتقيأ دم مكانش فى اى حاحة غير انى شوفت ابنى وكان شكله مريض وشه اضفر يوجد نقط دم على وشه وتقيا الدم الحلم اللخر دخلت على ابنى ولقيته مخبى حاجات منى اكتشفت انها حاجاتى وانه بيلمها لانه ماشى بعد كده كنت عند دكتور امى حاجزاه وكان فى واحده هناك قالتلى لازم نمنعه ونشوف هانعمل معاه ايه انا مكنتش عارفة انا عند دكتور ايه اكتشفت انه دكتور عيون وانا راجعة قابلت ابنى معاه كيس كبير وكان ماشى وقفته ةفتحت الكيس لقيته كلها حاجاتى وكان لابس شنطة ضهر مش بتاعته لونها احمر
Dream Analyst's Assistant: Anything else you want the interpreter to know before I connect you?
No thx

إجابة الخبير: Kamal Al Salem

Kamal Al Salem

Dream Interpreter

القيئ في المنام يدل على التطهر من الذنوب والخطايا و إن كان سهلا  فيدل على التوبة أو رد الحق إلى أهله، أما قيئ الدم فيدل على التوبة من مال حرام والتخلص منه ، ورؤية أن ابنك يأخذ حاجاتك دون إذنك قد يدل على أنه يتكلم بأسرارك وخصوصياتك خارج البيت أو لمن لا تريدين أن يطلع عليها ، فالمنام تنبيه كي تحذريه وتحذري ، وعندما ترين ما يزعجك فاستعيذي بالله من الشيطان الرجيم ، وانفثي عن شمالك ثلاثا وقولي : اللهم إني أسألك خيرها وأعوذ بك من شرها ،، ولا تضرك إن شاء الله .