Dream Interpreter

I have sent my dream and you didn't answrr

Dream Analyst's Assistant: Can you explain the dream in detail so that the expert gives you an accurate and detailed interpretation?
My brother dreamed that our died mother told him to come and hug her and she cried and when he asked her if she died before she said no
Dream Analyst's Assistant: Anything else you want the interpreter to know before I connect you?
TV hanks

إجابة الخبير: Salem Diab

Salem Diab

Dream Interpreter

قد تمت الاجابة على سؤالك وتجدها بالنقر على هذا الرابط

موت الام في المنام

يسعدنا تواصلكم دائما, و يمكنك أيضا استشارة العديد من الخبراء على جوابكم, كالاطباء، و المحامين, و اخصائيوا التغذية,والمهندسون وغيرهم