Dream Interpreter

اخي حلم ان امي المتوفيه بتقوله تعالي احضنك و بتعيط...

اخي حلم ان امي المتوفيه بتقوله تعالي احضنك و بتعيط عليه و لما سألها انتي موتي قبل كده قلتله لا ده تفسيره ايه
Dream Analyst's Assistant: Can you explain the dream in detail so that the expert gives you an accurate and detailed interpretation?
My brother dreamed that our died mother said to him to come and to give her a hug and she cried and when he asked her if she died before she answered him no
Dream Analyst's Assistant: Anything else you want the interpreter to know before I connect you?
No thanks

إجابة الخبير: Salem Diab

Salem Diab

Dream Interpreter

قد تمت الاجابة على سؤالك وتجدها بالنقر على هذا الرابط

موت الام في المنام

يسعدنا تواصلكم دائما, و يمكنك أيضا استشارة العديد من الخبراء على جوابكم, كالاطباء، و المحامين, و اخصائيوا التغذية,والمهندسون وغيرهم