Dream Interpreter

حلمت بأني جعانة و نزلت اشتري اكل و لما رجعت رجعت...

حلمت بأني جعانة و نزلت اشتري اكل و لما رجعت رجعت بسمك و جمبري كبير وطلبت من ابي المتوفي ان يطبخه لي. علق ابي علي ان ده كتير وملوش لازمة ولكت رديت عليه اني نفسي فيه وفي الاخر ابي طبخ وجبة السمك والجمبري و قدمه بشكل جيد وحطهولي في طبق واكلت منه و كمان حضر طبق لأمي وكانت بتاكله وبتأكل القط معاها و اعد طبق لاختي سارة ولكنها لم تكن حاضرة ف وضعه فوق الثلاجة حتي تأتي. (مع العلم لم يأكل ابي من الاكل ) وانا ليا اخ اسمه باسم و اخت اسمها سارة ووالدتي اسمها مني .

إجابة الخبير: Kamal Al Salem

Kamal Al Salem

Dream Interpreter

الاخت الفاضلة لقد تمت الاجابة على سؤالك وتجدينها بالنقر على هذا الرابط
https://www.jawabkom.com/question-58870495

يسعدنا تواصلكم دائما, و يمكنك أيضا استشارة العديد من الخبراء على جوابكم, كالاطباء، و المحامين, و اخصائيي التغذية,والمهندسون وغيرهم